Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wordt u binnenkort ons nieuwe verkooppunt?

1. Hoge kwaliteit producten

Een hoge kwaliteit hondenmand biedt het ultieme comfort en welzijn voor de geliefde viervoeter. Met zorgvuldig geselecteerde materialen zoals  memory foam en hypoallergene stoffen, belooft deze mand een oase van rust en ontspanning. De duurzaamheid en kwaliteit van de materialen zorgt ervoor dat de mand bestand is tegen dagelijks gebruik. 

2. Geschikt voor alle honden

De hondenmanden zijn  geschikt voor alle honden en zijn ontworpen met diversiteit en comfort in gedachten. Of je nu een kleine, middelgrote of grote hond hebt, deze manden passen zich aan aan de behoeften van elke viervoeter. De manden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en vormen om aan de behoeften van elk hondenras te voldoen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen die bestand zijn tegen dagelijks gebruik en gemakkelijk te onderhouden zijn. 

3. Alles geregeld van A tot Z

Door een magazijn met eigen voorraad in Vijfhuizen kan er snelle levering plaatsvinden. Binnen 24 uur wordt uw bestelling gepakt en  verzonden.

Er is ook een mogelijkheid voor dropshipment waarbij de mand direct naar de klant verzonden zal worden. 

Door het persoonlijke contact en korte lijnen kan er snel gehandeld worden. 

Voor meer informatie over reseller worden neem gerust contact met ons op via info@snobbs.nl of
bel 06-52 04 63 66

Benieuwd naar de mogelijkheden?

SnObbs is een Nederlands merk gespecialiseerd in slaapcomfort voor honden. SnObbs staat voor kwaliteit, karakter en plezier. Wij bieden een herkenbaar concept voor onze dealers waarin productontwikkeling, korte lijnen en service voorop staan. Met een bewust beperkt aantal verkooppunten bent u als winkelier verzekerd van een onderscheidend merk.

Mocht u interesse hebben om dealer te worden en net als wij staan voor kwaliteit, service en een kundig persoonlijk advies voor uw klanten? Neem dan contact met ons op: 

Meld je aan om dealer te worden van Sn0bbs.nl

Wil je op de hoogte blijven?

Meld u aan om exclusieve kortingen en speciale aanbiedingen te ontvangen.